Jalyd Technical Joinex kit Мултифункционална Защитна Терапия

Jalyd Technical Joinex kit Мултифункционална Защитна Терапия

164.70 лв

(В наличност)

Previous

Jalyd Technical Flash Lighting System Блондор без Амоняк

Previous

Jalyd Technical Power Blond Blue Блондор

Jalyd Technical Joinex kit Мултифункционална Защитна Терапия

Производител: Jalyd Professional
Код на продукта: Model SEL
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 164.70 лв.
164.70 лв

J Joinex kit  Многофункционална защитна терапия комплект

 Професионален продукт.

Joinex запазва целостта на кератиновите плочки и реконструира увредения кератин. Предпазва косата по време на техническите процедури и не влияе на продължителността на терапията, употребата на продукти и на резултата от тях. Какъв е резултатът? Силна, по-здрава и блестяща коса.

Какво съдържа Joinex?

Joinex е иновативна професионална формула специално създадена за защита на косата по време на всички технически процедури. Създаден с естествени активни съставки, които помагат за възстановяване на връзките увредени чрез химични обработки. Обогатен с хиалуронова киселина и 18 аминокиселини, за да се предпази кожата на скалпа и косата. Joinex регенерира, стяга и възстановява косъма.

Благоприятни резултати от Joinex:

Joinex реконструира и възстановява косата, която е станала с повишена чувствителност след  технически процедури, чрез увеличаване на силата, еластичността, обема и блясъка отвъд всички очаквания. Само след едно нанасяне, Joinex ще елиминира всякакво усещане за суха и груба коса, причинено от технически и химични обработки. Той предотвратява чувствителността получена по време и на най-агресивните терапии. Joinex регенерира и ревитализира структурата на деликатната, чуплива коса.

Употреба:

Терапия за увредена коса: Смесете 10гр Joinex 1 с 15gr  Joinex 2. Нанесете от корените до върховете на измита и подсушена с кърпа коса. Изложете на топлина в продължение на 15 минути. Изплакнете обилно. Нанесете Joinex 2 отново равномерно по цялата дължина на косата и оставете за 2-3 минути. Изплакнете обилно и подсушете.

Терапия за боядисана коса: Смесете боята с необходимото количество оксидант. Добавете 1gr от  Joinex 1 на всеки 10гр използвана боя. Нанесете боята и продължете, както обикновено. Изплакнете обилно и измийте косата с Lady J шампоан. Според дължината на косата, нанесете необходимото количество Joinex 2 равномерно. Оставете за поне 5 минути. Изплакнете обилно и подсушете.

Терапия при обезцветяване: Първо смесете обезветяващият прах с окислителя. Добавете 2гр от Joinex 1 на всеки 10гр от използваното количество обезцветител. Разбъркайте и приложете както обикновено. Изплакнете обилно и измийте косата с Lady J шампоан. Според дължината на косата, нанесете необходимото количество Joinex 2 равномерно. Оставете за поне 5 минути. Изплакнете обилно и подсушете.

Терапия при боядисване със супер изсветляващи тонове: Първо смесете боята с необходимото количество оксидант. Добавете 8гр от Joinex 1 на всеки 50гр от използваната боя. Нанесете боята и процедирайте, както обикновено. Изплакнете обилно и измийте косата с Lady J шампоан. Според дължината на косата, нанесете необходимото количество Joinex 2 равномерно. Оставете за поне 5 минути. Изплакнете обилно и подсушете.

Терапия при къдрене: Нанесете къдрещият разтвор, както обикновено. Изплакнете обилно. Нанесете неутрализатор и оставете за толкова дълго, колкото е необходимо. Премахванете ролките и подсушете косата добре с кърпа. Според дължината на косата, нанесете Joinex 1 равномерно от корените до върховете и оставете за 10 минути. Не се изплаква. Според дължината на косата, нанесете необходимото количество Joinex 2. Оставете за поне 5 минути. Изплакнете обилно и подсушете.

Терапия при изправяне на коса:

Как се използва в комбинация с класическо изправяне (амониев тиогликолат или цистеамин) - След неутрализатора, премахнете излишната вода. Нанесете 10-20gr от Joinex 1 от корените до върховете, по цялата дължина и оставете за 10 минути. Не се изплаква. Според дължината на косата, нанесете необходимото количество Joinex 2. Оставете за поне 5 минути. Изплакнете обилно и подсушете. 

Как се използва в комбинация с изправяне базирано на чиста глиоксилова киселина - Два или повече дни след терапията за изправяне измийте косата с Lady J Шампоан и премахнете излишната вода с кърпа. Смесете 10 грама от Joinex 1 с 15gr от Joinex 2. Нанесете от корените до върховете на измита и влажна коса. Подложете на топлина в продължение на 15 минути. Изплакнете обилно. Нанесете Joinex 2 отново, равномерно от корените до крайчетата и оставете за 2-3 минути. Изплакнете обилно и подсушете.

Тагове: Jalyd