Jalyd Blond Hair Free Hand 7 levels Balayage Блондор за Балеаж

Jalyd Blond Hair Free Hand 7 levels Balayage Блондор за Балеаж

22.40 лв

(В наличност)

Previous

Jalyd Biophil Special Extra Z3 Ампули за деликатна и третирана коса

Previous

Jalyd Blond Hair Sugar 9 levels Deco Protect Блондор 9 тона

Jalyd Blond Hair Free Hand 7 levels Balayage Блондор за Балеаж

Производител: Jalyd Professional
Код на продукта: 450gr.
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 22.40 лв.
22.40 лв

  Free Hand Blond Hair Deco Balayage  

 Професионален продукт.

 Иновативен, ефективен блондор за коса, който подобрява творчеството на фризьора. Формулата му гарантира компактна смес, идеална за техники на свободните ръце и триизмерни ефекти.

 Как да използвате: смесете избелващата пудра с оксидант Color Energy 20/30/40 Volumes, 1 част прах с 1,5 части оксидант. Оставете върху косата, докато се постигне желаното ниво на повдигане на тона. Предупреждение за безопасност: Продуктът съдържа пероксиди.   Спазвайте следните предпазни мерки: Носете предпазни ръкавици. Не работете над 40 ° C по време на нанасяне. Избягвайте контакт с кожата. Избягвайте вдишването и поглъщането на прах. Не използвайте върху повредена или суха коса. Не използвайте при увреден, раздразнен или свръхчувствителен скалп. Не използвайте за избелване на мигли и вежди. Ако продуктът влезе в контакт с очите, незабавно измийте обилно с течаща вода. Ако дразненето продължава, консултирайте се с лекар. Препоръчително е да направите тест за алергия 48 часа преди да използвате продукта. Изберете малка част от кожата, която е колкото монета за теста, за предпочитане зад ухото или във вътрешната гънка на лакътя. Измийте зоната за изпитване със сапун и вода или Eau de Cologne. Подгответе сместа и нанесете малко количество в избраната област. Оставете 48 часа без измиване. Ако няма следи от зачервяване, възпаление или раздразнение, продуктът може да се използва.

 Други предпазни мерки: съхранявайте на хладно и сухо място. Избягвайте излагането на продукта на влага. Съхранявайте контейнера плътно затворен, когато не го използвате. Да се ​​използва в добре проветрени помещения. Дръжте далеч от деца.

 ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!

Тагове: Jalyd