Jalyd Blond Hair Sugar 9 levels Deco Protect Блондор 9 тона

Jalyd Blond Hair Sugar 9 levels Deco Protect Блондор 9 тона

33.60 лв

(В наличност)

Previous

Jalyd Blond Hair Free Hand 7 levels Balayage Блондор за Балеаж

Previous

Jalyd Collection Briliance After Colour Acid Mask Киселинна маска за след боядисване

Jalyd Blond Hair Sugar 9 levels Deco Protect Блондор 9 тона

Производител: Jalyd Professional
Код на продукта: 450gr.
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 33.60 лв.
33.60 лв

 Sugar Blond Hair deco Protect

 Професионален продукт. 

 Изсветлява до 9 тона. Съдържа: Полиаминозахарен кондензат, смес от захари и аминокиселини, за крайно подхранване, хидратация и изсветляване с една апликация.

 Как да използвате: смесете праха от блондора с COLOR Energy 20/30/40 Vol, 1 част прах с 2 части оксидант. Оставете върху косата, докато се постигне желаното ниво на изсветляване. Не превишавайте препоръчаното време. Предупреждение за безопасност: Продуктът съдържа пероксиди.

 Спазвайте следните предпазни мерки: Носете предпазни ръкавици. Не работете над 40 ° C по време на нанасяне. Избягвайте контакт с кожата. Избягвайте вдишването и поглъщането на прах. Не използвайте върху повредена или суха коса. Не използвайте при увреден, раздразнен или свръхчувствителен скалп. Не използвайте за избелване на мигли и вежди. Ако продуктът влезе в контакт с очите, незабавно измийте обилно с течаща вода. Ако дразненето продължава, консултирайте се с лекар. Препоръчително е да направите тест за алергия 48 часа преди да използвате продукта. Изберете малка част от кожата, която е колкото монета за теста, за предпочитане зад ухото или във вътрешната гънка на лакътя. Измийте зоната за изпитване със сапун и вода или Eau de Cologne. Подгответе сместа и нанесете малко количество в избраната област. Оставете 48 часа без измиване. Ако няма следи от зачервяване, възпаление или раздразнение, продуктът може да се използва. 

 Други предпазни мерки: съхранявайте на хладно и сухо място. Избягвайте излагането на продукта на влага. Съхранявайте контейнера плътно затворен, когато не го използвате. Да се ​​използва в добре проветрени помещения. Дръжте далеч от деца.

 За ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!