RAYWELL Флуид с арган и кератин 150мл

RAYWELL Флуид с арган и кератин 150мл

18.20 лв

(В наличност)

Previous

RAYWELL Маска с арган и кератин 250мл

Previous

RAYWELL Шампоан с арган и кератин 1000мл

RAYWELL Флуид с арган и кератин 150мл

Производител: Raywell Professional
Код на продукта: RAY37
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 18.20 лв.
18.20 лв

Флуид с арган и кератин 

   Подхранващ флуиден гел крем обогатен с арганово олио, кератин и микроелементи. Съдържа anti-age съставки, възстановява третираната и боядисана коса, видим блясък и мекота още след първото нанасяне.

   Начин на употреба: Нанесете около 5мл на измите коса, разпределете равномерно и отмийте. Флуидът може да бъде добавен и към сместа на боята при боядисване.

   АРГАНОВОТО МАСЛО И ЦЕННИТЕ МУ КОЗМЕТИЧНИ КАЧЕСТВА - Аргановото олио се използва с козметиката за коса и за лице, заради антиоксидантните качества и като успокояващо и омекотяващо средство. Друго негово свойство е дълбокото овлажняване и високата степен на еластичност. Екстрактът се добива от плода на дървото Argania spinosa, растящо единствено в Мароко. Арганово олио се използва предимно за суха и изтощена коса без блясък и жизненост, тъй като овлажнява и заздравява косъма. Придава блясък и еластичност на косата, като същевременно подхранва капилярните влакна. Отличен продукт против цъфтящи и заплитащи се краища. Особено подходящ при сушене със сешоар и при изправяне с преса, благодарения на съдържащия термозащитен комплекс. КОЛКО Е ВАЖЕН КЕРАТИНА - Кератинът е естествен протеин и ключова структурна съставка на косъма. Съставен е от дълги вериги аминокиселини, осеяни с витамини и олигоелементи. Кератиновите верги са главните “виновници” за здравия и жизнен косъм. Неблагоприятните атмосферни условия, топлата струя на сешоара и некачествената козметика за коса водят до загуба на кератина в косъма. Затова в нашето ежедневие нараства нуждата от естествен кератин, който да съживи третираната и увредена коса. Естествените норми кератин в косъма вече могат да бъдат балансирани чрез специалните продукти и терапии за коса.

Опаковка 150мл.

Тагове: Raywell