DR. Derm Хиалуронов серум 50мл

DR. Derm Хиалуронов серум 50мл

37.00 лв

(В наличност)

Previous

DR. Derm Фейс Лифт Крем 50мл

Previous

DR. Derm Хидро Магнет Крем 50мл

DR. Derm Хиалуронов серум 50мл

Производител: DR.Derm
Код на продукта: DRDERHEULOR-SERUM50ML
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 37.00 лв.
37.00 лв

Концентриран серум с 4 вида хиалуронови киселини с различно молекулно тегло за комплексно въздействие на всички нива на кожата. Достига до най-дълбоките кожни слоеве и възстановява загубите на ХК .

ХИАЛУРОНОВ СЕРУМ Концентриран серум с 4 вида нискомолекулна хиалуронова киселина, който въздейства моментално и дълготрайно като хидратира, стяга и оформя овала. Съдържа още и колаген за допълнителен анти-ейдж ефект. Регенерира колагеновия синтез и подобрява елаастичността , Намалява дълбочината на бръчките, поради дълбокото проникване на нискомолекулните съставки.

HIGH-TECH СЪСТАВКИ: Четири вида Хиалуронова киселина с различно молекулно тегло: хиалуроновата киселина основно може да бъде разделена на молекули с високо и ниско молекулно тегло. За предпочитане е използването на ниското молекулно тегло, тъй като молекулата е по-малка, прониква по-ефективно в кожата и има способността да задържа влагата.
НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ: Морски колаген: Спомага за възстановяване на колагена в кожата и нейната еластичност. Регенерира и редуцира бръчките.

Приложение: Нанесете сутрин и вечер на почистена кожа на лицето. При нужда продължете с нанасянето на крем, според типа кожа.
Предимства:
         - Хидратира и дълбоките, и повърхностните слоеве на кожата .
         - Попълва и оформя контура .
         - Изглажда кожата .   
         - Редуцира бръчките .
         - Помага да се удължи действието на инжектиран хиалуронов филър.

Тагове: Dr.Derm