Нощен крем с Ретинол, 50 мл.

Нощен крем с Ретинол, 50 мл.

51.00 лв

(В наличност)

Previous

Крем-маска Мед и мляко, 250 мл

Previous

Реструктуриращ крем, 50 мл.

Нощен крем с Ретинол, 50 мл.

Производител: Profi Derm
Код на продукта: PROFI34
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 51лв.
51.00 лв

Нощен крем с Ретинол, 50 мл.


   Описание на продукта:

Съдържа стабилизиран ретинол като молекулярен филм и комбинация между нискомолекулна хиалуронова киселина и ретинол. Себурегулира, повишава синтеза на колаген и атакува бръчки и пигментни петна. Не дразни кожата. Подходящ за зрели кожи, кожи с акне и кожи с пигментации.

  Приложение: Нанасяйте вечер на почистена кожа с леки потупващи движения, до пълното абсорбиране на продукта.

  Съдържа:

HyRetin. Хиалуронова киселина с анти-акне ефект. Комбинация между нискомолекулна ХК и ретиноева киселина. Може да проникне дълбоко в кожата, но не я дразни.


Тъй като ретинолът е силно дразнещ, използваме технологиите, за да извлечем максималната сила на ретинола от малко количество. Използваме микро-капсулиран ретинол. Тази технология позволява да се използва по-малка доза, но козметичният продукт получава по-добри качества. Така намаляваме раздразненията, които в друг случай биха се получили при някои чувствителни кожи.


ROVISOME® Retinol Moist е стабилизиран ретинол и може ефективно да намали появата на бръчки, без да предизвиква дразнене на кожата.

DECORINYL® Тетрапептид, регулира фибрилогенезата и растежа на колагеновите фибрили. Подобрява качеството на колагена, който се синтезира в резултат на дейността на ретинола.

LIPOCHROMAN® Повишва антиоксидантната защита и изсветляващ ефект. Предпазва биомолекулите и клетъчните функции от увреждането, причинено от оксидативен стрес.


  Основни ефекти:

Приятна, копринено лека текстура;

Богат спектър на въздействие;

Едновременно акне, изсветляване и анти ейдж.

Тагове: Profi Derm