Работна табуретка KP 1001

Работна табуретка KP 1001

120.00 лв

(В наличност)

Previous

Работен стол ZD 2116

Previous

Помощна Работна Количка

Работна табуретка KP 1001

Код на продукта: ZD 2116
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 120.00 лв.
120.00 лв

Работна табуретка KP 1001

С хидравлика.

Размери: 51 – 63, d 30 см

Доставката е за сметка на купувача.