Jalyd Biophil Special Extra Z3 Ампули за деликатна и третирана коса

Jalyd Biophil Special Extra Z3 Ампули за деликатна и третирана коса

29.70 лв

(В наличност)

Previous

Jalyd Biophil Special 972-F Ампули против пърхот

Previous

Jalyd Blond Hair Free Hand 7 levels Balayage Блондор за Балеаж

Jalyd Biophil Special Extra Z3 Ампули за деликатна и третирана коса

Производител: Jalyd Professional
Код на продукта: 12 fiale x 18ml
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 29.70 лв.
29.70 лв

Special Extra Z3 Ампули за коса комплект  12 бр. x 18мл

  Професионален продукт.

 PH Баланс. Biophil рН е специално създаден за да се възстанови косата в естественото и състояние и да се поправят щетите, причинени от химични обработки. За разлика от други терапии, Biophil рН балансирана формула използва растителни съставки и аминокиселини за незабавен ефект. Всички химически обработки (постоянен цвят, полу-постоянно боядисване, избелване и постоянно изправяне) повишават нивото на рН и са склонни да променят нормалната киселинност на косата и скалпа. Biophil рН балансирана формула с ниското си ниво на рН спомага за възстановяване нивото на рН на косата и скалпа.

 Употреба:

 - Biophil Extra Special Z3 Formula - За употреба при:

 1. Трайно къдрене - а) След измиване с шампоан подсушете с хавлия и не разресвайте косата б) Нанесете половината от съдържанието на ампулата Extra Special Z3 и я разнесете по цялата дължина в) Изчакайте 5 мин. и срешете косата г) Важно е да не сушите косата, а веднага да започнете процедурата по къдренето д) Изплакнете с хладка вода, подсушете с хавлия и внимателно нанесете остатъка от ампулата върху скалпа и косата е) Изчакайте 5 мин. и разрешете. Най-добре е да не изплаквате или сушите.

 2. Трайно къдрене на боядисани, деликатни, изрусени и с кичури коса -  а) След измиване с шампоан подсушете с хавлия и не разресвайте косата б) Нанесете половината от съдържанието на ампулата Extra Special Z3 и я разнесете по цялата дължина в) Изчакайте 5 мин. и срешете косата г) Важно е да не сушите косата, а веднага да започнете процедурата по къдренето д) Изплакнете с хладка вода, подсушете с хавлия и внимателно нанесете остатъка от ампулата върху скалпа и косата е) Изчакайте 5 мин. и разрешете. Най-добре е да не изплаквате или сушите. За увредена коса препоръчваме употребата на цяла ампула преди и след къдренето.  

 3. Изправяне на коса - а) След измиване с шампоан подсушете с хавлия и не разресвайте косата б) Нанесете една ампула Extra Special Z3 и я разнесете по цялата дължина в) Преди да изсушите със сешоара изчакайте 5 мин. след това изправете косата. След неутрализацията изплакнете с хладка вода и подсушете с хавлия. г) Нанесете една ампула Extra Special Z3 и разнесете равномерно. Разресвайте 5 мин.като се уверите, че косата е гладка по време на процедурата д) Оставете Extra Special Z3 върху косата, не разресвайте и не сушете с хавлия

 4. Боядисване на трудно боядисваща се сива коса и коса с избледнял цвят -  а) След измиване с шампоан подсушете с хавлия и не разресвайте косата б) Нанесете половината от съдържанието на ампулата Extra Special Z3 и я разнесете по цялата дължина в) Изсушете със сешоар без топъл въздух и преминете към боядисването г) След като получите желания цвят изплакнете с хладка вода, измийте с шампоан и подсушете с кърпа д) Нанесете другата половина от ампулата  и изчакайте 5 мин. преди да разрешете косата. Най-добре не изплаквайте. Оставете Extra Special Z3 върху косата. При освежаване на цвета нанесете цялата омпула след боядисване.

 5. Специална терапия за накъсваща се коса и чувствителен скалп - а) След измиване подсушете с хавлия б) Нанесете половин ампула Extra Special Z3 върху скалпа и косата равномерно в) Преди обезцветяване изсушете с не много топъл въздух косата г) След като получите желаното обезцветяване без да използвате шампоан изплакнете с хладка вода. Подсушете с хавлия и внимателно нанесете остатъка от ампулата върху скалпа и косата д) Изсушете със сешоар и боядисайте косата е) Изплакнете с топла вода и измийте с шампоан. Преди къдрене нанесете 2-ра ампула Extra Special Z3 за да неутрализирате алкалните останки от обезцветяването.

 6. Обезцветяване и боядисване - а) След като косата е обезветена до желаното ниво изплакнете с шампоан. Изсушете с хавлия. б) Внимателно нанесете половин ампула Extra Special Z3 върху скалпа и косата и изчакайте 5 мин. преди да разрешите. в) Преди боядисване изсушете със студен сешоар и нанесете боята г) След като получите желания цвят изплакнете с хладка вода и шампоан. Изсушете с кърпа. д) Нанесете остатъка от ампулата върху косата и скалпа е) Изчакайте 6 мин. преди да разрешите. Важно е да оставите Extra Special Z3 върху косата без да я изплаквате или сушите.  

Тагове: Jalyd