Jalyd Technical Flash Lighting System Блондор без Амоняк

Jalyd Technical Flash Lighting System Блондор без Амоняк

39.20 лв

(В наличност)

Previous

Jalyd Technical Energy Cream Енергизиращ Крем за Боя

Previous

RAYWELL BIO PLEX Блондор 500гр

Jalyd Technical Flash Lighting System Блондор без Амоняк

Производител: Jalyd Professional
Код на продукта: 500 gr.
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 39.20 лв.
39.20 лв

Обезцветяваща пудра

 Система за бързо изсветляване и блондиране, активираща се с  оксидант. Без амоняк. Професионален продукт.  Блондора е прахообразни гранули с приятен аромат. Изсветлява косата до различни нива. Може да се разработва и със слаби оксиданти, дори и 10V. Емулсията е кремообразна и запазва структурата на косъма. Не се втвърдява по време на обработката.

 Употреба: Изсипете приблизително 3 мерителни лъжички Flash Lighting System  в неметален съд и ги смесете с оксидант (приблизително 50 мл за всяка мерителна лъжичка). При нанасяне винаги започвайте от челото за да се гарантира по-естествен ефект. Изчакайте 20-45 минути и проверявайте периодично за да се гарантира точния нюанс. Времето на действие на продукта върху косата зависи от пет важни фактора: Структурата на косата, Естествения цвят, Степента на обезцветяване, Силата на оксиданта, Използваната техника. След  като изчакате необходимото време, изплакнете обилно и измийте косата си с помощта на киселинен шампоан.

 ВНИМАНИЕ: Този продукт е дразнещ за очите и лигавиците. Това е вредно, ако бъдат погълнати или вдишани веднага се обърнете към лекар. Съхранявайте на недостъпни за деца места.

Тагове: Jalyd, Блондор