Jalyd Technical Power Blond Blue Блондор

Jalyd Technical Power Blond Blue Блондор

29.40 лв

(В наличност)

Previous

Jalyd Technical Joinex kit Мултифункционална Защитна Терапия

Previous

Jalyd Technical Straight System Fluid Флуид за изправяне на коса

Jalyd Technical Power Blond Blue Блондор

Производител: Jalyd Professional
Код на продукта: 500 gr.
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 29.40 лв.
29.40 лв

Обезцветяваща пудра 

  Професионален продукт.

 Изсветляваща и блондираща система, която предлага блондиране без да уврежда косата. Нейното действие е безопасно и деликатно. Протеините, получени от царевица и екстракт от алое се отлагат върху кутикулата на косъма, хидратират и преструктурират косъма.

 Употреба: Изсипете приблизително 3 мерителни лъжички Power Blond Blue в неметален съд и ги смесете с оксидант ( приблизително 50 мл за всяка мерителна лъжичка). При нанасяне винаги започвайте от челото за да се гарантира по-естествен ефект. Изчакайте 20-45 минути и проверявайте периодично за да се гарантира точния нюанс. Времето на действие на продукта върху косата зависи от пет важни фактора: Структурата на косата, Естествения цвят, Степента на обезцветяване, Силата на оксиданта, Използваната техника. След  като изчакате необходимото време, изплакнете обилно и измийте косата си с помощта на киселинен шампоан.

 ВНИМАНИЕ: Този продукт е дразнещ за очите и лигавиците. Това е вредно, ако бъдат погълнати или вдишани веднага се обърнете към лекар. Съхранявайте на недостъпни за деца места.

Тагове: Jalyd, Блондор