Profi Derm Нощен крем с Ретинол, 50 мл

Profi Derm Нощен крем с Ретинол, 50 мл

45.00 лв

(В наличност)

Previous

Profi Derm Маска Акнокалм, 50 мл

Previous

Profi Derm Почистваща и измивна пяна 120ml

Profi Derm Нощен крем с Ретинол, 50 мл

Производител: Profi Derm
Код на продукта: PROFI22
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 45.00
45.00 лв

Нощен крем с Ретинол, 50 мл

  Съдържа стабилизиран ретинол като молекулярен филм и комбинация между нискомолекулна хиалуронова киселина и ретинол. Себурегулира, повишава синтеза на колаген и атакува бръчки и пигментни петна. Не дразни кожата. Подходящ за зрели кожи, кожи с акне и кожи с пигментации. 

 Приложение: Нанасяйте вечер на почистена кожа с леки потупващи движения, до пълното абсорбиране на продукта.

 Съдържа:

- HyRetin. Хиалуронова киселина с анти-акне ефект. Комбинация между нискомолекулна ХК и ретиноева киселина. Може да проникне дълбоко в кожата, но не я дразни.

 - Тъй като ретинолът е силно дразнещ, използваме технологиите, за да извлечем максималната сила на ретинола от малко количество. Използваме микро-капсулиран ретинол. Тази технология позволява да се използва по-малка доза, но козметичният продукт получава по-добри качества. Така намаляваме раздразненията, които в друг случай биха се получили при някои чувствителни кожи.

- ROVISOME® Retinol Moist е стабилизиран ретинол и може ефективно да намали появата на бръчки, без да предизвиква дразнене на кожата.

 - DECORINYL®. Тетрапептид, регулира фибрилогенезата и растежа на колагеновите фибрили. Подобрява качеството на колагена, който се синтезира в резултат на дейността на ретинола.

 - LIPOCHROMAN®. Повишва антиоксидантната защита и изсветляващ ефект. Предпазва биомолекулите и клетъчните функции от увреждането, причинено от оксидативен стрес.

 Основни ефекти:

- Приятна, копринено лека текстура;

 - Богат спектър на въздействие;

 - Едновременно акне, изсветляване и анти ейдж.

 Професионален и клиентски продукт, Airless флакон, 50 мл.