RAYWELL Raywell Dekap Plus Лосион за премахване на боя 2х250мл

RAYWELL Raywell Dekap Plus Лосион за премахване на боя 2х250мл

29.30 лв

(В наличност)

Previous

RAYWELL BIO PLEX Полимер с кис. pH 300мл – без парабени №4

Previous

RAYWELL БИО Ампули против косопад за жени 10х10мл

RAYWELL Raywell Dekap Plus Лосион за премахване на боя 2х250мл

Производител: Raywell Professional
Код на продукта: RAY3
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 29.30лв.
29.30 лв

Вече е по-лесно да смените цвета на косата си с контролираната формула на Raywell Dekap Plus. Това е едни продукт който разтваря оксидираните молекули на нанесения цвят (без да уврежда небоядисаната коса) и с прогресивното си действие премахва цвета на предишни боядисвания с до 3-4 тона или коригира нежелан ефект от боядисването на косата. За по- тъмни и черни нюанси е необходимо процедурата да се повтори.

Начин на употреба на Dekap Plus: За премахване на боя - смесете в пластмасова купа компонент А с компонент В в съотношение 1:1. Нанесете сместа върху суха коса с четка, както се нанася боя. Покриите косата със затопляща шапка и оставете за 5-20мин. под затоплящ уред. Изплакнете с топла вода и измийте косата с шампоан за боядисана коса. В случай на повторно нанасяне, изсушете косата и повторете процедурата.

ВАЖНО: Когато нанасяте новия цвят, изберете по-светлия тон от желания. ЕФЕКТИВНА ПРОВЕРКА: За да проверите ефективността от снемането на цвета от косата, нанесете една капка чист амоняк върху кичур коса. Ако косата отново потъмнее е необходимо повторение на процедурата преди нанасяне на новия цвят. Частична корекция от боядисване - ако цвета, който сте нанесли се е получил по- тъмен от желания смесете компонент А с компонент В (10мл+10мл) и 30мл шампоан. Нанесете на влажна коса и масажирайте до образуването на хомогенна пяна. Наблюдавайте косата и след като вече се е получил желания нюанс, изплакнете с топла вода. Измийте косата отново с шампоан за боядисана коса и изсушете.

ВНИМАНИЕ: По време на употреба носете ръкавици. Не използвайте продукта ако имате възпален или наранен скалп. В случай на сърбеж, измийте незабавно със студена вода. Направете тест за чувствителност преди употреба. Пазете далеч от деца. ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА


Тагове: Raywell, BIO PLEX