Пакет Raywell Арган и кератин

Пакет Raywell Арган и кератин

34.50 лв

(В наличност)

Previous

Пакет Profi Derm Матиращ флуид

Пакет Raywell Арган и кератин

Производител: Raywell Professional
Код на продукта: Bio
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 34.50 лв.
34.50 лв

Пакета включка:
    * Шампоан арган и кератин - 250мл.
    * Маска арган и кератин - 250 мл. 
    * Кристали арган и кератин - 100 мл. 
   Обща цена без отстъпка 40,60 лв.

   Шампоан с арган и кератин

   Шампоан за боядисана коса с олио от арган и с кератин. Кремообразен лосион с олио от арган и с кератин, който почиства в дълбочина  косата и скалпа, с киселинно PH. Благодарение на съдържащите съставки, шампоанът придава на боядисаната и третирана коса мекота, блясък и здрав вид. АРГАНОВОТО МАСЛО И ЦЕННИТЕ МУ КОЗМЕТИЧНИ КАЧЕСТВА - Аргановото олио се използва с козметиката за коса и за лице, заради антиоксидантните качества и като успокояващо и омекотяващо средство. Друго негово свойство е дълбокото овлажняване и високата степен на еластичност. Екстрактът се добива от плода на дървото Argania spinosa, растящо единствено в Мароко. Арганово олио се използва предимно за суха и изтощена коса без блясък и жизненост, тъй като овлажнява и заздравява косъма. Придава блясък и еластичност на косата, като същевременно подхранва капилярните влакна. Отличен продукт против цъфтящи и заплитащи се краища. Особено подходящ при сушене със сешоар и при изправяне с преса, благодарения на съдържащия термозащитен комплекс. 

   Маска с арган и кератин 

RAYWELL Маска за боядисана коса с олио от арган и кератин 1000мл. Маската е с виока концентрация на активните съставки: арганово олио и кератин, с киселинно PH. За дълбоко възстановяване на боядисана и третирана коса. Затваря кутикулата на косъма, осигурява копринена мекота,блясък и лесно разресване.

   Начин на употреба: Нанесете малко количество върху измита коса, разнесете във всички посоки, след 3 минути отмийте маската. АРГАНОВОТО МАСЛО И ЦЕННИТЕ МУ КОЗМЕТИЧНИ КАЧЕСТВА - Аргановото олио се използва с козметиката за коса и за лице, заради антиоксидантните качества и като успокояващо и омекотяващо средство. Друго негово свойство е дълбокото овлажняване и високата степен на еластичност. Екстрактът се добива от плода на дървото Argania spinosa, растящо единствено в Мароко. Арганово олио се използва предимно за суха и изтощена коса без блясък и жизненост, тъй като овлажнява и заздравява косъма. Придава блясък и еластичност на косата, като същевременно подхранва капилярните влакна. Отличен продукт против цъфтящи и заплитащи се краища. Особено подходящ при сушене със сешоар и при изправяне с преса, благодарения на съдържащия термозащитен комплекс.

   Кристали с олио от арган и кератин 

   Силиконов флуид, обогатен с олио от арган и кератин за дълбоко подхранване и възстановяне на боядисана, третирана коса. Идеален продукт против цъфтящи краища на суха и късаща се коса. Придава мекота и блясък, без да омазнява. Предпазва от топлината на сешоара и пресата. Начин на употреба: Кристалите могат да се нанасят както на влажна, така и на суха коса. Не се отмиват.

   АРГАНОВОТО МАСЛО И ЦЕННИТЕ МУ КОЗМЕТИЧНИ КАЧЕСТВА - Аргановото олио се използва с козметиката за коса и за лице, заради антиоксидантните качества и като успокояващо и омекотяващо средство. Друго негово свойство е дълбокото овлажняване и високата степен на еластичност. Екстрактът се добива от плода на дървото Argania spinosa, растящо единствено в Мароко. Арганово олио се използва предимно за суха и изтощена коса без блясък и жизненост, тъй като овлажнява и заздравява косъма. Придава блясък и еластичност на косата, като същевременно подхранва капилярните влакна. Отличен продукт против цъфтящи и заплитащи се краища. Особено подходящ при сушене със сешоар и при изправяне с преса, благодарения на съдържащия термозащитен комплекс.

КОЛКО Е ВАЖЕН КЕРАТИНА - Кератинът е естествен протеин и ключова структурна съставка на косъма. Съставен е от дълги вериги аминокиселини, осеяни с витамини и олигоелементи. Кератиновите верги са главните “виновници” за здравия и жизнен косъм. Неблагоприятните атмосферни условия, топлата струя на сешоара и некачествената козметика за коса водят до загуба на кератина в косъма. Затова в нашето ежедневие нараства нуждата от естествен кератин, който да съживи третираната и увредена коса. Естествените норми кератин в косъма вече могат да бъдат балансирани чрез специалните продукти и терапии за коса.