Комплект "Хидратация" Dr.Derm

Комплект "Хидратация" Dr.Derm

91.90 лв

(В наличност)

Previous

Комплект "МАЗНА КОЖА" Dr.Derm

Previous

Пакет Raywell Арган и кератин

Комплект "Хидратация" Dr.Derm

Производител: DR.Derm
Код на продукта: Christmas
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 91.90 лв.
91.90 лв

  Пакета включка:

    * Мицеларно мляко, 120мл. 
    * Хиалуронов серум, 50 мл,
    * Хидро магнет крем, 50мл.
    + ПОДАРЪК - Крем за очи Перфект - 30мл
 Обща цена без отстъпка 117,90 лв.

   МИЦЕЛАРНО МЛЯКО 120мл.

 МИЦЕЛАРНО ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО Модерна текстура без алкохол и минерални масла. Почиства, тонизира и освежава кожата. Съдържа мицеларен комплекс, който абсорбира замърсяванията и перфектно дегримира без да дразни кожата.

   НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ: Oramix CG 110: Почистващ, екосертифициран агент с натурален произход, нежен към кожата и към околната среда.
   HIGH-TECH СЪСТАВКИ: Натурален емулгатор от маслина: измиващият комплекс е с натурален произход, съчетаващ мастните киселини на маслината и хидролизирани овесени протеини. Резултатът е нов измиващ продукт с висока съвместимост с кожата и максимум биоразградимост.

   Предимства: - Почиства в дълбочина, За цялото лице + околоочен контур, Не изсушава кожата и не дразни , Дегримира
   Приложение: Използвайте за дегримиране и цялостно почистване на лицето + околоочен контур. Нанесете, масажирайте и отнемете с влажни памучни тампони или отмийте обилно с вода. Завършете с Почистваща есенция.

Концентриран серум с 4 вида хиалуронови киселини с различно молекулно тегло за комплексно въздействие на всички нива на кожата. Достига до най-дълбоките кожни слоеве и възстановява загубите на ХК .

   ХИАЛУРОНОВ СЕРУМ 50мл.

ХИАЛУРОНОВ СЕРУМ Концентриран серум с 4 вида нискомолекулна хиалуронова киселина, който въздейства моментално и дълготрайно като хидратира, стяга и оформя овала. Съдържа още и колаген за допълнителен анти-ейдж ефект. Регенерира колагеновия синтез и подобрява елаастичността , Намалява дълбочината на бръчките, поради дълбокото проникване на нискомолекулните съставки.

HIGH-TECH СЪСТАВКИ: Четири вида Хиалуронова киселина с различно молекулно тегло: хиалуроновата киселина основно може да бъде разделена на молекули с високо и ниско молекулно тегло. За предпочитане е използването на ниското молекулно тегло, тъй като молекулата е по-малка, прониква по-ефективно в кожата и има способността да задържа влагата.
НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ: Морски колаген: Спомага за възстановяване на колагена в кожата и нейната еластичност. Регенерира и редуцира бръчките.

Приложение: Нанесете сутрин и вечер на почистена кожа на лицето. При нужда продължете с нанасянето на крем, според типа кожа.
Предимства:
         - Хидратира и дълбоките, и повърхностните слоеве на кожата .
         - Попълва и оформя контура .
         - Изглажда кожата .   
         - Редуцира бръчките .
         - Помага да се удължи действието на инжектиран хиалуронов филър.

   ХИДРО МАГНЕТ КРЕМ 50мл.
    Интензивен хидратиращ крем с комбинация от 4 различни хидратиращи съставки за незабавно и дълготрайно действие, изграждане на водни депа и защита.

ХИДРО МАГНИТ КРЕМ Интензивен хидратиращ крем, подходящ за всеки кожен тип, включително дразними и чувствителни кожи. Интензивно хидратира кожата. Формулата съдържа комбинация от 4 вида различни хидратиращи съставки за комплексно действие – незабавна + дълготрайна хидратация, хидратира в дълбочина и на повърхността на кожата, запазва и натрупва водни запаси в клетките.

HIGH-TECH СЪСТАВКИ: PENTAVITIN®: идентичен на кожата карбохидратен комплекс с уникален свързващ механизъм. Осигурява незабавна и дълбока хидратция, която трае 72 часа след нанасяне. Състоянието и видът на кожата видимо се подобряват.
НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ: Алое Вера: освен като прекрасен овлажнител, растението може да ви е от полза за предпазването и премахването на тъмните петна и кожните пигментации. Регенерира и обновява.

Приложение: Нанесете сутрин и вечер на почистена кожа на лицето. Подходяща база за грим.

Предимства:
        - Дълбока хидратация с депо ефект.
        - Успокоява кожата .
        - Подхранва

50мл.

    КРЕМ ЗА ОЧИ ПЕРФЕКТ, 30мл.

  Комбинация от 3 активни молекули за комплексно въздействие на зоната около очите. Намалява тъмните кръгове, фините линии тип „пачи крак“, торбичките и сенките под очите, стяга клепача
Туба 30мл.

Тагове: Dr.Derm