Професионална козметика, специално създадена за работа с кислород


Внимателно подбрани и висококонцентрирани активни съставки. Сертифицирани по отношение на способността им да проникват. Сертифицирани по отношение на толерантност и ефективност.

 

Продуктите на Nora Bode могат да се използват с всички кислородни апарати на пазара, с апарати за мезотерапия и самостоятелно без апарат!

 

 

 

BEAUTY-TOX – името на козметичната линия, която нежно заличава бръчките на известни личности като Мадона и Дженифър Анистън.

 

Издания като „Daily Mirror“, „Bunte“, „Frau im Spiegel“ и много други пишат за BEAUTY-TOX. „Пачи крак“ в околоочния контур, дълбоките „бразди“ върху челото, намалената еластичност на кожата ни правят да изглеждаме по-уморени и стари, отколкото сме в действителност. BEAUTY-TOX съдържа ексклузивен коктейл от активни съставки, които влияят точно върху тези фактори и подмладяват кожата ни по съвсем естествен начин: специални пептиди изглаждат мимическите бръчки и стимулират образуването на хиалуронова киселина, а в комбинация с растителните хормони кожата ни изглежда по-свежа и много по-млада.

 

 

 

NORA BODE - КОНЦЕПЦИЯТА

 


NORA BODE Kosmetik е основана през 1994 г. в Hohenstein от Jutta и Lothar Bode. Фокусирайки се върху третирането на кожни заболявания в практиката си, Lothar Bode е търсил метод, чрез който би могъл да подобри проникването на противовъзпалителни средства в чувствителната и раздразнена кожа. Разбира се, това трябва да бъде безопасно и безболезнено, тъй като много от неговите пациенти са били малки деца с екземи и невродермити. Накрая всичките му тестове и изпитания приключили с изобретението и развитието на пулсиращото инжектиране на кислород под налягане.

 

По това време фармацевтът и химик Jutta Bode произвежда препарати за лечение на болна кожа в съседната лаборатория и разработва индивидуални формули за всеки отделен пациент.

 

В продуктите NORA BODE Kosmetik се използват само съставки с доказана ефективност и безопасност. Всички формули са без парабени, сбез ъставки от животински произход и без минерални масла.

 

ПО-СВЕЖА, ПО-ГЛАДКА, ПО-СИЯЙНА

 

За да постигне тази цел, NORA BODE Kosmetik следи реалните тенденции на пазарите на суровини в световен мащаб и със своите познания и опит разработват ексклузивни продуктови линии за своите клиенти.

 

За първи признаци на стареене на кожата, загуба на обем, изпъкнали контури на лицето, пигментни петна, замърсена кожа и др. има богат избор от изключителни препарати за всеки тип кожа, които отговарят на действителните нужди на клиента.

 

 

NORA BODE OXYJET: Оригиналната технология за пулсиращо инжектиране на кислород под налягане

 

 

 

NORA BODE OXYjet е патенотована хай-тек кислородна система за дерматокозметично приложение.