Profi Derm Ботокс-лайк мезо коктейл

Profi Derm Ботокс-лайк мезо коктейл

46.00 лв

(В наличност)

Previous

Profi Derm Биоплазма Нутри крем 50ml

Previous

Profi Derm Диамантен лифтинг крем за очи 7в1 - 15ml

Profi Derm Ботокс-лайк мезо коктейл

Производител: Profi Derm
Код на продукта: PROFI14
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 46.00 лв.
46.00 лв

Ботокс-лайк мезо коктейл

Анти-ейдж мезо-коктейл, който видимо намалява бръчките, фините линии и мимическите линии, за да възстанови младежкия вид. Формулата подтиска мускулната активност за да предотвратява образуването на мимическите линии. Допълнително доставя хиалуронова киселина в дермалния слой и стимулира производството на колаген и еластин за подобряване на еластичността и ускоряване на процесите на подмладяване. 

Приложение: Като серум с уреди, които увеличават пенетрацията в дермата - мезо ролер, мезо пен, електропорация, ултразвук, RF и др. Може да се използва и като самостоятелен серум, нанесен мануално.

Съдържа:

   * Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18 - Bye Bye BOTOX. Пептиди, които действат подобно на Ботокс, като отпускат мускулите и по този начин заглаждат кожата и намаляват видимата поява на бръчки. 

   * Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate - Биологично активен полипептид, класифициран като невропептид и разработен да имитира Waglerin-1, съединение, открито в змийска отрова. Ефективно намалява бръчките чрез инхибиране на свиването на мускулите.

   * Palmitoyl Tripeptide-38 - филър за бръчки. Анти-ейдж пептид, получен от трипептида KMK, естествено съдържащ се в колаген VI и ламинин. Инвитро проучвания доказват матрикин-подобен ефект, който стимулира синтеза на шест основни протеини.

   * Хиалуронова киселина – подпълващ и хидратиращ ефект на всички нива. Различни размери на молекулата за оптимално хидратиране на слоевете.

 20мл

Тагове: Profi Derm