Profi Derm Хидра мезо коктейл

Profi Derm Хидра мезо коктейл

45.00 лв

(В наличност)

Previous

Profi Derm Успокояваща крем-маска 50ml

Previous

Profi Derm Хидратираща маска „Воден магнит“ 50ml

Profi Derm Хидра мезо коктейл

Производител: Profi Derm
Код на продукта: PROFI25
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 45.00 лв.
45.00 лв

Хидра мезо коктейл

Увеличава хидратацията на кожата чрез стимулиране на естественото производство на хиалуронова киселина. Стимулира синтеза на еластин в дермата. Реорганизира и преструктурира връзките дерма-епидермис. Поддържа регенерация, индуцирана от фибробластите. 

Приложение: Като серум с уреди, които увеличават пенетрацията в дермата - мезо ролер, мезо пен, електропорация, ултразвук, RF и др. Може да се използва и самостоятелно.

Съдържа:

   * Palmitoyl Tetrapeptide-50, Heptapeptide-15 Palmitate - Системата от два пептида - действа по синергичен начин, за да стимулира синтеза на хиалуронова киселина и да активира областта зоната от дермата, където се осъществява синтеза. Хиалуронова киселина – подпълващ и хидратиращ ефект на всички нива. Различни размери на молекулата за оптимално хидратиране на слоевете.

   * Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate - "биоинженер" за структуриране на дермата.  Изгражда блок N-ацетилглюкозамин-6-фосфат (NAG6P), който се използва от кожата за синтезиране на важни хидратиращи и структурни елементи хиалурон и глюкозамини. Според in-vitro и ex-vivo тестове, съставката  може да стимулира производството на хиалуроновата киселина с 282% само за 2 дни.

   *  Avocado Fruit Extract – редуцира акумулацията на оксидирани протеини, т.е. предпазва колагена от увреждане от свободните радикали.

20мл

Тагове: Profi Derm