Калцуни 100бр

Калцуни 100бр

8.00 лв

(В наличност)

Previous

Еднократни маски 50бр

Previous

Кърпи Spunlace 50/80 см

Калцуни 100бр

Код на продукта: KAL100 бр.
Наличност: В наличност
Препоръчителна цена: 8.00 лв.
8.00 лв

Калцуни предназначени за еднократна употреба.

   - Издръжливи; 

   - Висока плътност;                             

   - Универсален размер;

   - Лесни за поставяне.

Пакет 100 бр.